A Greenhouse Make-Over Amongst The Frame! - DESIGN SUMMER

A Greenhouse Make-Over Amongst The Frame!

Back inwards August I was approached past times Samsung almost a very exciting project. To celebrate the launch of the beautiful The Frame - a TV when it's on, fine art when it's off (yup, every interior-lovers dream), they were looking to hit a cinema called 'Reframe This Space'. My task? To go to beautiful Glynwood farm inwards Upstate New York together with transform a disused greenhouse into a living infinite along alongside interior designer extraordinaire Emily Henderson (if you lot don't follow Emily's blog, you lot totally should, she's i talented lady!). What an exciting challenge!

Before


Once I got over the initial excitement (admittedly, I did practice a niggling trip the lite fantastic or two) I turned my hear to the practicalities. The thought of a greenhouse was an interesting one. As you lot know, Scandinavian manner lends itself to drawing inwards equally much natural lite equally possible, together with hither was a infinite that had it inwards abundance! I was slightly concerned that The Frame would hold upwards difficult to run into nether the glare of the Sun but was reassured that a Brightness Sensor detects ambient lite together with automatically adjusts the screen  - how vivid is that?!

As beautiful equally it was... it needed quite a lot of work!  
 


Another cardinal component subdivision was what a large business office nature would play inwards the interior - (you alone get got to run into the earlier shot higher upwards together with inwards the video below - together with the total video on Emily's blog - to run into that in that place was nature exterior and inwards - what you lot don't run into is a disused wasp nest together with enough of creepy crawlies!). Thankfully the lush greenish surrounds of Glynwood farm provided the perfect backdrop. In fact, the setting reminded me a niggling of a Swedish Kolonistuga - an allocation alongside a fairly uncomplicated cabin inwards which people alive throughout the summertime months to bask the bang-up outdoors together with a back-to-basics lifestyle.

This thought would cast the dry soil of the design. It would hold upwards basic, soundless comfortable together with line of piece of employment solid everything you lot powerfulness demand for a relaxed summer, The Frame included! The Scandinavian subject would hold upwards enhanced past times pale, muted tones, together with a minimalist hold off to allow the surrounding nature to accept centre-stage.

Emily together with I discussed the thought together with nosotros laid almost drafting upwards moodboards for each zone (including a dining area, reading corner, a infinite for The Frame , daybed / slumber expanse together with kitchen) (see the in conclusion moodboards here) these were developed into full-scale designs - alongside the improver of to a greater extent than or less wonderful suggestions from Emily thank you lot to her sense alongside make-overs - together with extensive network of suppliers inwards New York.

We had a plan!

After several days of difficult graft past times the team, several licks of paint, many slice of furniture deliveries, a trip to a local plant nursery together with a niggling styling the transformation was finally complete! I promise you lot similar the results!

After 




Being an interior blueprint lover I'm weary of adding a TV to whatever room equally they're commonly a chip of a large dark hole, practice you lot divulge this too? The beauty of The Frame is that it's designed to blend alongside your abode -Yay! Finally! Not alone does it get got a Customisable Frame - important you lot tin easily modify the dark bezel to a white, beige forest or walnut alternative to represent the space, it also has an Invisible Connection to supersede unsightly TV cables - double yay!





And finally - you lot tin select betwixt hundreds of fine art from the Samsung Collection together with Art Stores to plough The Frame into a operate of fine art that fits your space (a Motion Sensor detects your presence together with turns the enshroud on, together with hence you lot tin enjoy your fine art spell you’re there. When you lot leave, it turns off to relieve energy!). All you lot get got to practice is create upwards one's hear whether to hang it even out to the wall  (so it looks similar a existent picture) or residuum it on the Studio Stand. Due to the lack of walls, the latter was the perfect selection for this space. But I'm already wondering which alternative to become for inwards my ain home....!
















Photography - Kelly Merchant

I was soooo happy alongside with the outcome  -  it was precisely how I'd envisaged it together with more! I could totally imagine hanging out hither on long summertime days alongside identify unit of measurement together with friends. It felt really much similar living outdoors, but alongside the practice goodness of a niggling shelter for when the summertime pelting comes down!

You tin sentiment a brusk cinema almost our Reframe This Space projection below together with bask the total version of our greenhouse make-over on Emily Henderson's wonderful spider web log HERE.



If you'd similar to know where anything is from (and in that place are together with hence many fabulous pieces!), Emily's shared a actually helpful, together with incredibly detailed 'get the look'.

Thank you lot together with hence much to Samsung for inviting me on this amazing direct a opportunity - together with to Emily Henderson together with her squad (I'm looking at you lot Brady Tolbert!) for 4 fabulous days inwards Upstate New York, it was such a pleasance to operate alongside you!

I promise you lot similar the halt result? - could you lot imagine hanging out hither all summertime too?


This post is brought to you lot inwards collaboration alongside Samsung. However, all words are my ain together with I alone e'er operate alongside brands I absolutely dearest together with retrieve you lot volition too! Thank you lot for supporting the businesses that assistance convey fresh content to your post service box together with build My Scandinavian Home possible.

Berlangganan update artikel terbaru via email:

0 Response to "A Greenhouse Make-Over Amongst The Frame!"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel